Laura Cosoi

Vedeta și soțul ei Cosmin Curticăpean sunt în culmea fericirii și se simt cu adevărat binecuvântați că familia lor s-a mărit. În postarea de pe rețelele de socializare ea a dezvăluit cum și-a petrecut timpul până acum cu noul membru din familia sa.


Pin On Beauty Department

Doar că artistul voia să rămână burlac mult timp ceea ce nu i.

. Vedeta a publicat prima imagine cu mezina familiei și a. Laura Cosoi este absolventă a Facultăţii de Filosofie din Iaşi secţia de Asistenţă Socială. Și-a păstrat aceeași frumusețe ca odinioară.

Laura Cosoi și Smiley s-au cunoscut pe platourile Dansez pentru tine la PRO TV. Laura Cosoi is a popular actress and model born on 2nd January 1982 in Romania. Between 2007 and 2008 he appeared in the TV series Cu un pas inainte as Mara Soare.

Laura Cosoi o frumoasă poveste de dragoste alături de afacerist. Mulți s-au întrebat cum de vedeta a ales un asemenea nume dar și ce semnificație are acesta. Deși momentul nașterii nu e unul ușor se pare că vedeta și-a revenit imediat și are din nou zâmbetul pe buze.

Fosta iubită a lui Smiley a devenit mamă pentru a treia oară astăzi 23 iunie 2022. 1 day agoLaura Cosoi a adus-o pe lume pe cea de-a treia fiică o copilă sănătoasă pe nume Lara. Despite a hectic schedule Laura makes time for her beloved fans on social media platforms.

Ea se poate declara o femeie norocoasă și împlinită pe toate planurile. Laura Cosoi is a Romanian film and theater actressShe was born on January 2 1982 in Iasi Romania. După două nașteri reușite în urma cărora a adus pe lume două fetițe minunate Laura.

20 hours agoLaura Cosoi tocmai a dat naștere unei fetițe minunate pe nume Lara. Iată că la doar 24 de ore după ce a adus-o pe lume pe cea de-a treia fiică blondina s-a pozat din clinica unde este internată iar cu această ocazie fanii au avut ocazia să vadă cum arată după ce a născut pe cale naturală. A făcut furori după apariţia nud într-o revistă destinată bărbaţilor în România.

40 born 2 January 1982 Country of origin. Are o înălţime de 168 m şi un trup de invidiat. N-aș putea renunța niciodată la dans 29 mai 2011 Oana Botezatu Adevărul.

Laura Cosoi is a Romanian film and theater actressShe was born on January 2 1982 in Iasi Romania. 20 hours agoCe semnifică numele ales de Laura Cosoi pentru fiica sa. Discret cu viaţa personală afaceristul nu a făcut prea multe dezvăluiri despre el aşa că puţini ştiu cine este soţul Laurei Cosoi.

21 hours agoLaura Cosoi neschimbată la doar o zi după naștere. Potrivit sursei citate actrița însă suferea după relația de cinci ani pe care o avusese cu Smiley de la care ar fi așteptat. În continuare veți putea înțelege care este motivul pentru care fosta iubită a lui.

Actrița în vârstă de 40 de ani a. Laura Ana Cosoi Age. 1 day agoLaura Cosoi 40 de ani a dat vestea cea mare.

Laura Cosoi 33 de ani s-a căsătorit sâmbătă 8 august cu Cosmin Curticăpean 38 de ani la Iaşi oraşul natal al actriţei. Deși se cunoșteau de multă vreme Laura Cosoi și Cosmin au făcut primul pas în 2012 când blodina și bărbatul au început o relație. Lara este numele pe care ce-a de-a treia fetiță a Laurei Cosoi l-a primit de la părinții săi.

She is widely recognized for featuring in numerous films TV and theater performances. Fanii vedetei au fost foarte încântați după ce au văzut ultima poză de pe rețelele de socializare ale acesteia. She made her debut in the film as Adina in the TV series La Bloc.

Laura Cosoi - Ochii mei albastri mi-au deschis toate usile 20 mai 2010 Alice Nastase Buciuta Revista Tango. We will update the data as soon as it is on the media. 2013-2021 lauracosoiro Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest site este permisa doar cu specificarea sursei.

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean și împreună începând de azi 23 iunie sunt părinți de trei fete. 1 day agoL aura Cosoi le-a dezvăluit fanilor cum arată la doar o zi după ce a născut. Vedeta a postat o fotografie cu mâna micuței spunând și ce nume va purta aceasta.

Cei doi au format un cuplu timp de șapte ani și toată lumea era convinsă că se vor căsători. La fel ca pictorialul pe care l-a realizat în Playboy în anul 2006. Blondul ei era mai intens machiajul mai strident iar hainele pe care le purta erau mai îndrăzneţe.

A aflat însă că frumoasa blondă a pus mâna pe o partidă bună. Actress Blogger AuthorYoutube Gourmand World CookBook Best TV Chef Book Europe ELLE BEST STAR BLOG Rita Vera. Laura Cosoi este neschimbată și nici nu ai spune că a trecut printr-o naștere.

She is available on Instagram. Till then stay tuned. He graduated from the Faculty of Philosophy-Social Work Alexandru Ion Cuza University in IasiIn 2002 she plays first role in the TV series La BlocOther notable roles in films Cu un pas înainte 2007Aniela 2009 Cel Ales 2015 Play on the stage of the theaters.

Înainte să devină blondina cuminte care postează pe blog reţete de prăjituri şi ţinute trendy Laura Cosoi a avut o perioadă în care promova o cu totul altă imagine. Ieri 23 iunie 2022 artista a adus-o pe lume pe cea de-a treia fetiță a ei și soțului său Cosmin Curticăpean. 1 day agoLaura Cosoi a anunțat pe contul ei de Instagram că a născut cea de-a treia fetiță.

Pentru mine este foarte important ca Andrei sa ma redescopere 30 noiembrie 2011 Corina Stoica Revista Tango. 1 day agoLaura Cosoi este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. He graduated from the Faculty of Philosophy-Social Work Alexandru Ion Cuza University in IasiIn 2002 she plays first role in the TV series La Bloc.

Mulțumim Doamne este mesajul postat de Laura Cosoi.


Pin On Romania


Laura Cosoi Romanian Actress Star Fashion Actresses Style


Acomodarea Ritei La Cresa Laura Cosoi


Lovely Laura Cosoi Great Makeup Hair Makeup Cross Necklace Necklace


Romanian Actress Laura Cosoi


Laura Cosoi Fashion Women Winter Collection


Pin By Chris S On Laura Cosoi 123 7 Iași Romania 5 4 Fashion Women Slip Dress


Fashion Beauty Laura Cosoi Page 11 Fashion Fashion Beauty Beauty


Laura Cosoi Body Career Husband Net Worth Fashion Laura Net Worth


Dana Budeanu Laura Cosoi Page 2 Fashion Outfits My Style


Pin By Chris S On Laura Cosoi 123 7 Iași Romania 5 4 Style Fashion Hair Styles


Laura Cosoi Net Worth Height Wiki Age Bio Laura Actresses Net Worth


Laura Cosoi Model Stunning Game Of Thrones Characters


Pin By Chris S On Laura Cosoi 123 7 Iași Romania 5 4 Hollywood Model Romanian Women Women


Laura Cosoi Beauty Fashion Sexy Girls


Pin On Starshiners X Laura Cosoi


Pin On Press


Time For Some More Pictures With Laura Cosoi Inspired By Brigitte Bardot In The Teddy Slim Bodysuit Summer Women Summer Casual


Laura Cosoi Viva Fashion Skirts Long Sleeve Blouse

You have just read the article entitled Laura Cosoi. You can also bookmark this page with the URL : https://redmifarnadects.blogspot.com/2022/06/laura-cosoi.html

0 Response to "Laura Cosoi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel